De advertentiesite voor gratis adverteren

 Toplinks
- Klikklik.nl
- Tweedehands.startpagina.nl
- Kampeervoordeel.nl

 Meer online markten
- Antiekmarkt.nl
- Babyspullenmarkt.nl
- Bedrijfspandenmarkt.nl
- Campermarkt.nl
- Ibizamarkt.nl
- Jongerenmarkt.nl
- Kampeerspullenmarkt.nl
- Kerstspullenmarkt.nl
- Klusjesmarkt.nl
- Mkbaanbod.nl
- Modellenplein.nl
- Sinterklaasmarkt.nl
- Skimarkt.nl
- Speelgoedmarkt.nl
- Speurmarkt.be
- Speurmarkt.nl
- Verkoopuwauto.nl
- Vissenmarkt.nl
- Woningruilplaats.nl


 
Rubriek: Lifestyle > Lifestyle
 Paranormale consultancy
Naam: Fred Snipalle advertenties

Soort: Aangeboden
Regio: Drenthe
Datum: 12-08-2023
Gezien: 33 x (sinds 12-08-2023)

Prijs: Niet opgegeven

Telefoon: 0620696783 *

  E-mail deze adverteerder  
Startpagina met iconen
De makkelijkste en meest
overzichtelijke start van NL
www.klikklik.nl
Wehkamp.nl
hét online warenhuis
van Nederland
www.wehkamp.nl
Blokker.nl
Huishoudelijk, Schoonmaak, Koken, Tuin
Leifheit, Brabantia, Philips, Tefal
www.blokker.nl

 Paranormale consultancy

Ik heb van de week mijn pensioen aan mogen vragen. Dat is toch een heel raar gevoel. Mijn leven is nog lang niet over. Maar toch voelt het heel lekker om niets meer te hoeven.. Maar ik ben nog lang niet klaar met leven..
Als paranormaal medium, en voor die tijd heel lang als reisagent in het buitenland te hebben gewerkt, heb ik toch veel levenservaring opgedaan. Als ik dat allemaal in geld omgezet zou kunnen krijgen, ben ik nu een heel gelukkig man. Dat pensioen is een leuk begin. Wel overweeg ik een paranormale consultancy op te gaan zetten;
Channeling, Gedachten Lezen, Toekomstvoorspellingen, zijn zomaar een paar voorbeelden van paranormale consultancy. Als paranormaal begaafd medium kan ik toch dingen die ander mensen niet kunnen. Er bestaat ook nog zo iets als Holistische spiritualiteit. Dat is een holistische benadering of visie. Dat holistische wil zeggen, dat je lichaam en geest plus je ziel één geheel zijn, en dus met elkaar in harmonie moeten samenwerken. Dan praat je bijvoorbeeld ook over reikie. Kort samengevat: Het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Je kunt het ook als spirituele healing omschrijven. Zoals ik al vaker gezegd heb: De paranormale wereld is oneindig, en kent vele facetten. Je kunt er hele boeken over schrijven.

In de toekomst kunnen kijken is ook heel fascinerend. Je ziet de wereld veranderen. Dat zien wij allemaal om ons heen gebeuren. Maar met paranormale gave's kun je toch net iets verder kijken dan iemand die niet over paranormale gave's beschikt. Dat maakt dus dat ik als paranormaal consultant iets voor anderen en ook het bedrijfsleven kan betekenen. Als je bedrijven kunt bijstaan, en adviseren, is dat ook goed voor de werkgelegenheid en de economie. Als je het zo bekijkt kun je dus iets betekenen voor de maatschappij. Je behoud er banen mee, wat dus ook goed voor de bedrijven zelf. Of Nederland al zo ver is om dat te kunnen accepteren is wel een leuke vraag. Maar het zal geen tien jaar meer duren, voordat paranormale consultancy maatschappelijk geaccepteerd gaat worden.
Reageer op deze advertentie
Ik ga akkoord met de voorwaarden, regels en privacy statement van Adverteergratis.nl en geef toestemming voor het opslaan en doorsturen van mijn reactie(s) naar de adverteerder (uw e-mailadres wordt niet gedeeld). Lifestyle
- Diversen- Horloges- Lifestyle- Sieraden

 Links
- Tweedehands.startpagina.nl- Klikklik.nl- Kampeervoordeel.nl