De advertentiesite voor gratis adverteren

 Toplinks
- Tweedehands.startpagina.nl
- Kampeervoordeel.nl
- Klikklik.nl

 Meer online markten
- Antiekmarkt.nl
- Babyspullenmarkt.nl
- Bedrijfspandenmarkt.nl
- Campermarkt.nl
- Ibizamarkt.nl
- Jongerenmarkt.nl
- Kampeerspullenmarkt.nl
- Kerstspullenmarkt.nl
- Klusjesmarkt.nl
- Mkbaanbod.nl
- Modellenplein.nl
- Sinterklaasmarkt.nl
- Skimarkt.nl
- Speelgoedmarkt.nl
- Speurmarkt.be
- Speurmarkt.nl
- Verkoopuwauto.nl
- Vissenmarkt.nl
- Woningruilplaats.nl


 
 Thuisaccu speciaal voor een Dynamisch Contract
Naam: quip-coalle advertenties

Soort: Aangeboden
Woonplaats: Nunspeet
Conditie: Nieuw
Datum: 09-03-2023
Referentie: 528960
Gezien: 76 x (sinds 09-03-2023)

Prijs: € 2.420,00

  E-mail deze adverteerder  

Deel deze advertentie op Facebook
Deel deze advertentie op Facebook
Deel deze advertentie op Twitter Deel deze advertentie op Twitter
Blokker.nl
Huishoudelijk, Schoonmaak, Koken, Tuin
Leifheit, Brabantia, Philips, Tefal
www.blokker.nl
Startpagina met iconen
De makkelijkste en meest
overzichtelijke start van NL
www.klikklik.nl
Wehkamp.nl
hét online warenhuis
van Nederland
www.wehkamp.nl

 Thuisaccu speciaal voor een Dynamisch Contract

Doordat men bij een dynamisch contract steeds een dag vooraf alle uurtarieven gemaild krijgt wordt er optimaal geprofiteerd van de dynamische uren die ingesteld staan in de microprocessor van het Thuisaccu systeem of als extra via een Wifi App verbonden aan het systeem die vanuit de luie stoel of vanaf het vakantieadres de tarieftijden nog even op het juiste uur kan zetten. Zelfs de gasprijzen werden bij een dynamisch contract voordeliger omdat men ook hier vooraf de prijs per uur kan bekijken en de verwarmingsketel daar op in kan stellen.
Omdat het systeem afgesteld staat op de goedkope  dynamische uren levert het ook groene energie op als de zon niet schijnt, dus zelfs als men geen zonnepanelen bezit, maar met zon heeft men nu een DUBBELE opbrengst aan groene stroom. In de winter van 01:00 tot 06:00 heel goedkoop opladen en verder gratis op accu en zonnecellen in de zomer van 10:00 tot 16:00 uur
Zelfs de gasprijzen werden bij een dynamisch contract voordeliger omdat men hier ook vooraf de prijs per uur kan bekijken en de verwarmingsketel daar op in kan stellen.

Het Thuisaccu systeem begint vanaf 4.8 Kw met een omvormer van 24 volt DC tot aan een systeem van 15,2 Kwh. 

Een gezin gebruikt normaal zo’n 4 Kwh per dag, dus is dit al voldoende. Wil iemand meer, dan kan er een extra LifePo4 ijzer fosfaat accu van 300Ah (7,6 kWH) parallel bij aangeschaft worden en wordt het verbruik verdubbeld of men neemt een zwaardere Inverter dan heb je al een super thuisaccu systeem van 15,2 Kwh voor een prijs van 4.990 euro. MAIL MIJ VOOR MEER INFORMATIE.

Dit Thuisaccu systeem kan dus bij ELK bestaand zonnepanelen systeem aangesloten worden, zodat het salderen, zolang dat nog blijft, ook door kan gaan. Rendement nu dus 2x zo hoog. Ook kunnen hier je zonnepanelen op aangesloten worden als het salderen stopt. Anders geef je de energie nog steeds gratis aan de de netproviders.

Omdat momenteel honderdduizenden gezinnen een On-Grid zonnepanelen systeem hebben waar geen accu op aangesloten kan worden zou men, om een accu te kunnen gebruiken, een geheel nieuw en duur systeem moeten aanschaffen. Ons nieuwe Thuisaccu ontwerp is daarvoor dan ook een perfecte oplossing en zou het voor iemand zonder zonnepanelen eveneens al een flink voordeel opleveren. 
Door de relatief goedkope prijs is het systeem tussen 2 en 4 jaar terugverdiend. Na 6 weken thuisaccu al 755 euro terugverdiend (zie bijlage). Met dit systeem heeft u ook geen last van netstroom uitval of knipperende lampen. Gebeurt dat, dan gaat het systeem zonder dat u dat merkt direct over op Accu. Andersom ook, zou de Inverter uitvallen, dan gaat het systeem weer volautomatisch over op netstroom.

De aankoop kosten variëren, vanwege de dure Lithium Life-Po4 accu’s en het gewenste aantal accu’s, voor het elektrisch systeem betaald men slechts 2.420 euro incl btw en voor de accu’s, direct van de importeur tegen inkoopprijs, 200Ah 1200 euro, 240 Ah 1350 euro en voor een 300Ah (7,6 Kwh 6000 cycle) 1600 euro incl btw en gaat ruim 10 jaar mee.
Of u gebruikt 4 gewone loodaccu's van 240 Ah. Die zijn wel goedkoper, maar gaan minder lang mee en laden veel langer op.

Dit thuisaccu systeem behaald momenteel het hoogste rendement van alle bestaande thuisaccu's.

De huidige batch van 20 stuks eindigt op 30 april en bouwen we nu voor één keer ook gratis de wifi timer controller van 250 euro er bij in.

Neem altijd vooraf contact op.
Quip&Co Harderwijk
Reageer op deze advertentie
Ik ga akkoord met de voorwaarden, regels en privacy statement van Adverteergratis.nl en geef toestemming voor het opslaan en doorsturen van mijn reactie(s) naar de adverteerder (uw e-mailadres wordt niet gedeeld). Huis en inrichting
- Badkamer- Diversen- Keuken- Slaapkamer
- Woonkamer

 Links
- Klikklik.nl- Kampeervoordeel.nl- Tweedehands.startpagina.nl