De advertentiesite voor gratis adverteren

 Toplinks
- Tafeltennis.startpagina.nl
- Kampeervoordeel.nl
- Klikklik.nl
- Wandel.startpagina.nl
- Tweedehands.startpagina.nl

 Meer online markten
- Antiekmarkt.nl
- Babyspullenmarkt.nl
- Bedrijfspandenmarkt.nl
- Campermarkt.nl
- Ibizamarkt.nl
- Jongerenmarkt.nl
- Kampeerspullenmarkt.nl
- Kerstspullenmarkt.nl
- Klusjesmarkt.nl
- Mkbaanbod.nl
- Modellenplein.nl
- Sinterklaasmarkt.nl
- Skimarkt.nl
- Speelgoedmarkt.nl
- Speurmarkt.be
- Speurmarkt.nl
- Verkoopuwauto.nl
- Vissenmarkt.nl
- Woningruilplaats.nl


 
Rubriek: Sport > Sport overig
 Super leuk Kinderfeestje! Sportief paaldansen
Naam: Sportief paaldansenalle advertenties

Soort: Aangeboden
Datum: 08-12-2021
Gezien: 66 x (sinds 08-12-2021)

Prijs: € 155,00

  E-mail deze adverteerder  
Wehkamp.nl
hét online warenhuis
van Nederland
www.wehkamp.nl
Blokker.nl
Huishoudelijk, Schoonmaak, Koken, Tuin
Leifheit, Brabantia, Philips, Tefal
www.blokker.nl
Startpagina met iconen
De makkelijkste en meest
overzichtelijke start van NL
www.klikklik.nl

 Super leuk Kinderfeestje! Sportief paaldansen

Welkom bij het leukste kinderfeestje ooit!Paalgym, Sportief Paaldansen voor Kinderen
Bij Sportief Paaldansen verzorgen onze ervaren instructrices de kinderen een feestje om nooit te vergeten. Deze workshop heeft alle factoren voor een succesvol feest; lol, uitdagingen, acrobatiek maar vooral heel veel afwisseling

Wat is paalgym?
Paalgym is een leuke moderne sport voor ieder kind van zeven tot en met veertien jaar. Deze sportieve vorm van paaldansen heeft aspecten van ballet, turnen en acrobatiek. Het verbetert de lichamelijke vaardigheden van jongens en meisjes. Ze leren klimmen, draaien en balanceren. We trainen op lenigheid, zelfverzekerdheid en conditie. Plezier maken en samen sporten staan voorop!

De opbouw van het kinderfeestje
We starten met een vrolijke warming up met Zumba kids of een stopdans. Daarna doen we op een leuke manier wat oefeningen naast en in de paal om voor het niveau te bepalen (denk aan een handstand tegen de muur, optrekken in de paal). Aan de hand van het niveau van de kinderen gaan we oefeningen uitleggen. Alle kinderen worden bij de oefeningen begeleid door de instructrice. Nadat de kinderen een aantal sportieve paalgymmoves hebben geleerd mogen ze een kleine paaldanschoreografie doen waarin oefeningen zijn verwerkt die ze samen in en om de paal doen.

Tussentijds krijgen de kinderen een lekker bekertje vruchtensap. Aan het einde van de workshop doen we nog een Tiaradans (de invulling daarvan is een verrassing) en laat de instructrice met een korte demonstratie zien wat er uiteindelijk mogelijk is in de paal.Het kinderfeestje wordt afgesloten met een gezellige cooling down.

Tarief
Een paaldanskinderfeestje is voor kinderen van 7 t/m 14 jaar, het duurt anderhalf uur en kost voor een groep t/m tien kinderen slechts €155.
Mocht je graag een kinderfeestje willen organiseren dan krijg je van ons een informatiebrief waarmee je de ouders van de deelnemende kinderen kunt inlichten over dit leuke en afwisselende feestje.

Wil je een paalgymworkshop boeken of heb je nog vragen?
Het boeken van een kinderfeestje is heel erg gemakkelijk. Maak gratis en vrijblijvend een account aan op en vraag de workshop aan in het tabblad ‘Workshops’. Heb je nog vragen? Dan mag je altijd mailen naar of bellen naar .

Sportieve groet,

Het team van Sportief PaaldansenUtrecht, amsterdam, rotterdam, denhaag, den haag, tilburg,hoogvliet, Breda, weesp, nieuwegein. Pole. Polefitness, fitness, trainen, spieren,buik, billen, armen, rug, benen, handen, leuk, spontaan, super, gezellig,hobby, feest, feestje, vrijgezel, vrijgezellen, feest, feestje, uitje, uit,dag, dagje, vriend, vriendin, paal, paaldans, paaldansen, poledance, dance, zelfvertrouwen, vertrouwen, workout, cursus, cursussen, sportief,sportiefpaaldansen, google, marktplaats, internet, aanbieding, tegoed, bon, workshop, workshops, inloop, groupon, school, scholen, danspaal,paaldansen paaldanspaal, stickit, pole, polejam, paalsport, paalfitness,demonstratie, uitdaging, sensueel, sensuele, kamasutra, act, sportschool,sportscholen, sport, youtube, youtube.com, google.com,google.nl, film, filmpje, filmpjes, mail, uitdagend leerzaam hulpzaam verhuurverhuren tehuur, kinderen, kinder feestje, x-pole, xpole, fun

Website: www.sportiefpaaldansen.nl
Reageer op deze advertentie
Ik ga akkoord met de voorwaarden, regels en privacy statement van Adverteergratis.nl en geef toestemming voor het opslaan en doorsturen van mijn reactie(s) naar de adverteerder (uw e-mailadres wordt niet gedeeld). Sport
- Bal sporten- Berg- + wandelsport- Fitness- Karten
- Schaatsen- Skeelers- Sport overig- Vissport
- Wintersport

 Links
- Tafeltennis.startpagina.nl- Wandel.startpagina.nl- Kampeervoordeel.nl
- Klikklik.nl- Tweedehands.startpagina.nl